logo-vhen-klein

Ik ben lid van de beroepsvereniging VHEN en ik sta ingeschreven bij de STIBAG onder nummer: 6981. Tevens ben ik te vinden op de  Alternatieve Geneeswijzen.

Soms (en geheel afhankelijk van jouw verzekeringsmaatschappij of soort verzekering) komt een behandeling voor vergoeding in aanmerking. Maar meestal niet. Dat heeft te maken met het feit dat ik mij bij verschillende beroepsverenigingen moet aansluiten. Ik kies hier niet voor, omdat mijn cliënten veel gemotiveerder zijn doordat zij het zelf moeten betalen. En die motivatie zorgt juist voor de grote veranderingen die je leest op mijn pagina met ervaringen

Ik heb de HBO-V opleiding afgerond en heb ruim 10 jaar ervaring als psychiatrisch verpleegkundige. Ik heb ontelbare trainingen, workshops en bijscholingen gevolgd op het gebied van therapeutische methodieken. Van NLP tot Haptotherapie en van Verandermanagement tot een lichtwerkopleiding.

Ik ben persoonlijk overtuigd dat ik genoeg kennis bezit, maar het zijn mijn cliënten die, op de pagina met cliënt ervaringen, jou zullen overtuigen dat deze investering het beste cadeau is, dat jij jezelf ooit hebt gegeven.

Liefs
Yvette

 

It is no coincidence
that four of the six letters
in Health are ‘Heal’…
(Ed Northstrum)

Hypnotherapie nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan