Roken, ik heb het 15 jaar gedaan en ik heb zeker 30 stoppogingen gedaan. Verschrikkelijk was het, want ik was dagen chagrijnig en verlangde zo hevig naar een sigaret dat ik uiteindelijk toch weer toegaf. Een haat-liefde verhouding zou ik het willen noemen.
Ik wist hoe slecht het was, hoe vies ik rook en ik was altijd bezig met te kijken of ik ergens mocht roken of niet, of mijn sigaretten al bijna op waren of niet en of ik genoeg kauwgum had om mijn adem fris te houden. De stress die het mij opleverde was veel groter dan de zogenaamde voordelen, en nog kon ik niet stoppen.

Tijdens 3 hypnose-sessies kunnen we daar zo gemakkelijk stappen inzetten dat de meeste mensen in 1 keer van hun verslaving af zijn. Stressvrij leven zonder een sigaret en nog net zoveel rustmomenten, lol en plezier hebben…
Iets voor jou?

Liefs

De belangrijkste voorwaarde voor geluk
is dat je wilt zijn wat je bent
(Erasmus)

Hypnotherapie nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan