Ik ben gecertificeerd om de hypnotische maagband procedure uit te voeren.
Dit gaat volgens een protocol met een zeer hoog slagingspercentage en boekt wereldwijd groot succes. Het is een procedure die 4 sessies in beslag neemt en waarin je een maagband krijgt die je helpt om makkelijk gewicht te verliezen.

De hypnotische maagbandoperatie bestaat uit 4 sessies waarbij de vierde sessie een controlesessie is. Een ‘normale’ maagbandoperatie is over het algemeen vrij succesvol met een slagingspercentage van meer dan 50%. De complicaties zijn echter ook aanwezig waardoor het succes soms zelfs helemaal geen succes wordt of nog erger…

Een maagband operatie heeft altijd risico’s. Er kan van alles gebeuren tijdens een operatie. Toch is het bij veel mensen ook een perfect hulpmiddel en daarom overweeg jij het ook misschien wel. Als dat zo is, is het goed om even door te lezen.

De hypnotische maagband operatie

Je kan ook een hypnotische maagband laten zetten. Dit is een onbewuste operatie die levensecht lijkt en daarom bereik je ook jouw resultaat makkelijk en eenvoudig. Met een slagingspercentage van 72,3% wereldwijd is dit een veel betere optie nog dan de daadwerkelijke operatie. Mede ook omdat er geen enkele complicaties aan vast kleven. De hele behandeling bestaat uit 4 sessies.

Het bijzondere aan de sessies zijn het feit dat jij en ik ook de oorspronkelijke reden van het overeten weg gaan halen. Die zorgt ervoor dat je in het patroon blijft. Daarnaast zorg ik ervoor dat in de andere sessies suggesties in jouw onderbewustzijn worden gezet die jou helpen om er een succes van te maken.
Feitelijk ga je leren hoe je weer normaal met voedsel om kunt gaan.

 

De hypnotische maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan een afspraak!

Liefs
Yvette

Geen betere manier om de toekomst
te creëren dan door te dromen.
Vandaag een ideaal, morgen vlees en bloed
(Victor Hugo)

Hypnotherapie nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan