Mijn inspirerende collega Frank Straube en ik geven, 6 x per jaar, een weektraining die letterlijk transformerend zal zijn.In deze weken (die zowel in het buitenland als in Nederland plaats vinden en die van zaterdag tot zaterdag lopen) zal ik  mij bezig houden met het geven van workshops over de Wet van de Aantrekkingskracht. En daarnaast krijgt iedereen een persoonlijke hypnose sessie, waarbij we alle belemmerende overtuigingen, die in de weg staan van een specifieke creatie, weghalen.
Ik leer iedereen alle ins en outs over bewust creëren en manifesteren en na deze week staat niets je meer in de weg om het leven te krijgen dat je jezelf toewenst.

Frank zorgt voor de geestelijke ontspanning op een geheel andere wijze. Hij geeft mindfulness trainingen en in deze week wordt jij een professional, als het gaat om je gedachten tot rust te kunnen brengen.
Die ontspanning kun jij uiteraard weer fantastisch gebruiken in de creatie workshops, maar het is ook een methodiek die je thuis kunt blijven toepassen.

Frank geeft ook workshops in cognitieve fitness, wat letterlijk fitness voor je brein is. Onderzoek heeft inmiddels bewezen dat het ervoor zorgt dat het de kans op Alzheimer en Dementie drastisch verminderd omdat er zelfs hersencellen aangemaakt worden door deze technieken!

Je begrijpt: na deze training ben je zowel mentaal als emotioneel helemaal klaar voor een nieuw leven en dus zullen wij het niet nalaten om ook nog wat kennis over voeding met jullie te delen, om ook het lichamelijke deel erbij te betrekken.

De villa waar we met maximaal 8 personen verblijven, is een oase van rust en biedt je alle ruimte om zowel alle kennis op eigen tempo eigen te maken, maar je zult er ook het vakantiegevoel ervaren. De zon, het zwembad, de prachtige natuur én het uitzicht op zee zullen je zelfontwikkeling en bewustwording alleen maar vergroten…

Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten…
Liefs,
Yvette en Frank

Ik en Frank2

De transformatie trainingen zijn nog ‘under construction’ . Deels omdat ik mijn tweede boek aan het afschrijven ben, deels omdat het een nieuw product is. Ons streven is om de eerste training van 1 oktober t/m 8 oktober in Spanje te geven!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees gelijk op de hoogte van de release van zowel mijn boek als de eerste training!